Om os

Wiingreencoffee

Friskristet kaffe fra Middelfart

Wiingreencoffee er et mikroristeri beliggende i Middelfart, som har specialiseret sig i friskristet kaffe af højeste kvalitet. Mine bønner er nøje udvalgt, så smagen er helt i top. Jeg får prøver hjem og rister og smager dem på 3 - 4 forskellige brygmetoder inden de slipper igennem nåleøjet. Ikke alle mine bønner rammer alles smagsløg, og derfor har jeg et bredt udvalg. Jeg er altid på jagt efter nye bønner, og vil have nyheder 2 - 3 gange om året. 

Nogle af mine kaffebønner bliver rigtigt gode efter nogle uger i en ventilpose. Når de bliver leveret er de klar til at drikke. Hvis de er helt friskristet vil jeg vejlede om hvornår det er optimalt at åbne posen. 

Forsendelse

Jeg rister typisk en til to gang om ugen, hvilket er om torsdagen og sender med BRING samme dag. Alle ordrer der er kommet ind inden torsdag kl 8.00 vil blive sendt samme dag. Har du en hastesag (gave eller kører du på de sidste 30 gram derhjemme) vil jeg gøre mit yderste for at få det af sted så hurtigt som muligt. Så jeg laver ganske ofte en ristning i weekenden også. 

 

Fragtfri levering i en omkreds af 10 km

Bor du i en omkreds af 10 km fra følgende to adresser leverer jeg fragtfrit:

Rømøvænget 103, 5500 Middelfart og Skolesvinget 3, 7000 Fredericia. 

Minimum 750 gr friskristede kaffebønner.

Ud fra adressen vil jeg kunne se om du er inden for perifirien ellers kontakt mig via kontaktformular eller wiingreencoffee@gmail.com, hvis du er i tvivl.

Afhentning i Middelfart

Du er altid velkommen til at afhente i Middelfart på min adresse. 

Skriv en mail og vi finder ud af det. 

wiingreencoffee@gmail.com